Varmeservice AS

Røyslandsdalen 91

4387 Bjerkreim

E-post: post@varme-service.no

Tlf. 47 25 00 13

Om Varmeservice AS

Reidar Moi startet Moi Varmeservice AS i 2013, etter å ha arbeidet for Staga AS fra 2005 til 2008, og i YIT AS (som nå heter Caverion AS) fra 2008-2013. YIT kjøpte Staga i 2008, og 2 ansatte fulgte med over.

 

I Staga og YIT drev Moi kun med service og vedlikehold på oljebrennere (sentralvarme med radiatorer), stort sett i bolighus men også for noen bedrifter.

Fra 2014 begynte vi med varmepumper. Dette ble en naturlig videreutvikling for for å satse mer på fremtidens oppvarmingsløsninger. I tillegg faser stadig flere ut oljefyringsanlegget eller parafinkaminen, og da er det fint å kunne tilby et alternativ. Oljekjel - og brenner kan nemlig erstattes av en luft-vann eller væske-vann varmepumpe, og dermed kan radiatorer og eventuelle gulvvarmesløyfer beholdes.

I 2017 byttet vi navn til Varmeservice AS, og fikk ny grafisk profil og nettside i prosessen. Vi er i dag forhandlere av Toshiba og NIBE varmepumper, men kan også levere andre merker. (Les mer om våre løsninger HER). Vi driver fortsatt med service og vedlikehold av oljefyringsanlegg og parafinkaminer, og med vår erfaring med utskifting av denne type anlegg, er vi et trygt valg for deg som vil ha en moderne, robust og trygg oppvarmingsløsning til ditt hjem eller din bedrift.

 Vi er selvsagt sertifisert etter F-Gass forordningen og også godkjent fyringstekniker etter EO-ordningen.  

Fra oljebrennere til varmepumper

Ung bedrift -  lang erfaring

Navneskifte og ny nettside

Her kan du lese litt om oss og vår historie.